Skip to main content

Mobilkran

Liebherr LTM1650-8.1

Lyftkapacitet: 700ton
Bomlängd : 84m
Jibb: 6-91meter
Vikt : 96ton
Motoreffekt: 505 kw
Drift/Styrning: 16 x 8 x 16

Kraftfull prestanda och imponerande kapacitet

Liebherr LTM1650 är en mobilkran i världsklass som utmärker sig med enastående prestanda samt imponerande lyftkapacitet. Med en maxlast på upp till 700 ton är denna kran optimal för tunga lyftuppdrag i olika industriella såsom byggmiljöer.

Avancerad teknik och säkerhet

Genom att integrera avancerad teknik och även innovativa säkerhetsfunktioner sätter Liebherr LTM 1650 standarden för effektivitet och säkerhet inom lyftindustrin. Den är utrustad med avancerade styrsystem samt  övervakningsfunktioner för att säkerställa optimal kontroll och säkerhet under lyftoperationer exempelvis variobase samt ett ytterligare system som kallas varioballast.

Mångsidig användning samt flexibilitet

Liebherr LTM 1650 är konstruerad för mångsidig användning och flexibilitet, vilket gör den anpassningsbar för olika kunders behov och projekt. Genom att kunna installera olika tillbehör och konfigurationer passar den för olika lyftapplikationer, vilket gör den till ett mångsidigt verktyg för olika typer av lyftuppdrag.

Robust konstruktion och hållbarhet

Med sin robusta konstruktion samt högkvalitativa material är Liebherr LTM 1650 byggd för att klara av tuffa arbetsförhållanden men även långvarig användning. Dess hållbara design minskar driftstopp och ökar produktiviteten, vilket ger kunderna en pålitlig och effektiv lyftlösning.

Optimerad för användarvänlighet

Liebherr LTM 1650 är designad med användarvänlighet i åtanke, vilket gör den enkel att använda och hantera även i de mest krävande arbetsmiljöerna. Dess intuitiva användargränssnitt och ergonomiska design ger operatörerna enkelhet och bekvämlighet vid drift.

Slutsats

Sammanfattningsvis erbjuder Liebherr LTM 1650 enastående prestanda liksom säkerhet och mångsidighet för att möta de mest krävande lyftutmaningarna. Med sin avancerade teknik, robusta konstruktion samt användarvänliga design är den det perfekta valet för kunder som kräver högkvalitativa lyftlösningar. Med andra ord ett riktigt vasst redskap.

 

Mer information om maskinen hittar ni här Mer information

Vill du veta mer om lyft och tunghantering?