Skip to main content

Våra Minikranar

Minikranar, även kända som kompaktkranar eller spiderkranar, är små och smidiga lyftmaskiner som används för att utföra lyft på platser där tillgången är begränsad eller där större kranar inte kan nå. Deras kompakta storlek gör dem perfekta för arbete på trånga platser som inomhus eller på byggarbetsplatser med begränsad rörlighet. Trots sin storlek erbjuder minikranar imponerande lyftkapacitet och räckvidd, vilket gör dem mångsidiga och användbara för en mängd olika lyftapplikationer. Genom att erbjuda precision och manövrerbarhet underlättar minikranar lyftarbeten samt ökar produktiviteten på arbetsplatsen.

Våra Minikranar

Maeda 305 är en larvgående och kompakt minikran med imponerande lyftkapacitet och smidig manövrering för trånga platser.

palfinger 16färger trekvart

Palfinger PCC 115.002

Palfinger PCC 115 är en kompakt och kraftfull kran med imponerande lyftkapacitet och mångsidighet. Med sin smidiga design och möjlighet att flytta sig själv med stödben är den perfekt för arbete på trånga platser och underlättar lyftoperationer med hög precision.

Varför ska man hyra en minikran?

Minikranar

Minikranar är mångsidiga verktyg som kan användas i en mängd olika situationer och branscher. Här är några vanliga användningsområden för minikranar:

Bygg- och Konstruktionsprojekt:

Minikranar används ofta på byggarbetsplatser för att lyfta och placera material, som stålramar, betongplattor, glas och byggmaterial, på platser där tillgängligheten är begränsad eller utrymmet är trångt.

Inomhusarbete:

Deras kompakta storlek gör minikranar idealiska för inomhusarbete, som renoveringar, installationer och underhållsprojekt där större maskiner inte kan komma åt eller kan vara för omständliga.

Trädgårdsarbete och Landskapsarkitektur:

Minikranar används för att lyfta och placera träd, stenar, trädgårdsdekorationer och andra tunga objekt i trädgårds- och landskapsprojekt, vilket underlättar arbetet och sparar tid.

Monterings- och Demonteringsarbeten:

De används för att montera och demontera komponenter och strukturer, som takstolar, skyltar och stålramar, på platser där tillgängligheten är begränsad eller utrymmet är trångt.

Industriellt Underhåll:

Inom industriellt underhåll används minikranar för att lyfta och placera utrustning, maskiner och komponenter på platser där tillgängligheten är begränsad eller utrymmet är trångt.

Räddningsoperationer:

Minikranar används i räddningsoperationer för att lyfta och flytta tunga föremål och skapa tillgänglighet på platser med begränsad tillgänglighet eller svåra förhållanden.

Sammanfattningsvis är minikranar flexibla och användbara verktyg inom en mängd olika branscher och situationer där tillgänglighet och precision är avgörande. De underlättar lyftning och placering av material och utrustning på platser där större maskiner inte kan komma åt eller är opraktiska.

Hyra minikran?

Vill du veta mer om våra minikranar?