Skip to main content

BinSell kranar – sedan 1951

Om BinSell kranar

Mobilkranar, tornkranar och tunghantering

Vi har arbetat med tunghantering samt uthyrning av mobilkranar, tornkranar och kranbilar i Stockholm sedan 1951. Med erfarenhet, uppfinningsrikedom och branschens modernaste entreprenadmaskiner är vi en leverantör att lita på. Vi har numera verksamhet i Mälardalen, västra och södra Sverige. 

_MG_5354

Stockholms främsta leverantör av lyfttjänster och tunghantering

Med över 120 mobilkranar och tornkranar är vi Stockholms största leverantör av lyftkranar. I över 70 år har vi arbetat med allt från villamontage till att sätta samman oljeraffinaderier och bygga broar. Vi har sedan några år tillbaka utökat vårt arbetsområde som numera sträcker sig från Mälardalen och neråt till södra Sverige samt hela västkusten.

BinSell är en totalleverantör inom lyft- och tunghanteringstjänster. Vi är unika med att leverera såväl tjänster inom kranlyft som precisionsplacering av tunga föremål. Vi arbetar med allt ifrån enskilda insatser med lyftkranar och tunghanteringsutrustning till totalansvar för projektering och genomförande.

1951

Startade

100 +

Anställda

100 +

Antal maskiner

Kvittens på kvalitet och omtanke om miljön

BinSell i Stockholm är certifierat enligt ISO-standarderna ISO 9001 och ISO 14001. Globalt erkänd certifiering ISO 9001 är ett bevis på vårt kvalitetsfokus vilket ger våra kunder ett kvitto på att vi kan garantera kvaliteten på våra tjänster.

Här finns vi

Våra städer

Vill du veta mer om lyft och tunghantering?