Skip to main content

Maskinuthyrning Malmö

BinSell i Malmö

När det kommer till maskinuthyrning i Malmö är BinSell det naturliga valet. Vad behöver ni? Vi hyr ut tornkranar, mobila tornkranar, självresande tornkranar och larvburna kranar. Välj en leverantör som i mer än sex decennier arbetat med tunghantering och maskinuthyrning.

Maskinuthyrning i Malmö med BinSell

Moderna maskiner i toppklass

För att kunna möta alla våra kunders särskilda krav innefattar vår maskinuthyrning i Malmö av en bred palett av kranar. Efter alla år branschen har vi samlat på oss värdefulla kontakter i nationellt och internationellt som hjälper oss uppfylla exceptionella uppdragsbeskrivningar.

Vår maskinuthyrning i Malmö består framförallt av Liebherr. En leverantör av kranar som vi valt för den beprövade höga kvaliteten.

Tornkranar

Våra tornkranar, eller byggkranar som de populärt kallas, finns i många olika storlekar och utföranden för att passa alla typer av uppdrag.

Mobila Tornkranar

Mobila tornkranar har en konstruktionsfördel av traditionella tornkranar samtidigt blir maskinerna lätta att förflytta för egen maskin. Smidig etablering gör att den typen av kranar har många fördelar i städer. Finns i diverse olika utföranden och märken.

Självresande Tornkranar

Självresande tornkranar är lämpliga för arbeten där man har lite plats samt behöver flytta ofta. Infrastruktur, grundarbeten är vanliga arbetsplatser där man använder självresande tornkranar. De kan fraktas på släp samt monteras på boggie och dras efter en trailerdragare.

Larvburna Kranar

Larvgående kranar kallas för många olika namn som till exempel bandare, larvare eller larvburna kranar. Oavsett namn så är deras främsta egenskap hög kapacitet. När kranen är uppriggad är den lätt att flytta på byggarbetsplatsen mellan till exempel olika faser eller områden.

Vill du veta mer om vår maskinuthyrning i Malmö?