Skip to main content

Lyftkran Uppsala

BinSell i Uppsala

BinSell har Uppsalas bredaste sortiment av mobilkranar, fasta och bilburna tornkranar, kranbilar, teleskoptruckar och annat som hjälper oss att lyfta tunga saker högt ovan mark. Vi använder i huvudsak mobilkranar och byggkranar från Liebherr.

Våra maskiner idag

I dagsläget opererar vi strax över 100 mobilkranar och tornkranar i Uppsala med omnejd. För exceptionella fall har vi även ett brett nätverk, såväl nationellt som internationellt, för att försäkra att vi alltid har de rätta verktygen för jobbet.

Våra maskiner tillhör branschens modernaste med en genomsnittsålder på inte mer än ett par år.

Mobilkranar

Våra mobilkranar sträcker sig från 5 ton och uppåt i lyftkapacitet.

Tornkranar

Våra tornkranar, eller byggkranar som de populärt kallas, finns i många olika storlekar och utföranden för att passa alla typer av uppdrag.

Larvburna Kranar

Larvgående kranar kallas för många olika namn som till exempel bandare, larvare eller larvburna kranar. Oavsett namn så är deras främsta egenskap hög kapacitet. När kranen är uppriggad är den lätt att flytta på byggarbetsplatsen mellan till exempel olika faser eller områden.

Mobila Tornkranar

Mobila tornkranar har en konstruktionsfördel av traditionella tornkranar samtidigt blir maskinerna lätta att förflytta för egen maskin. Smidig etablering gör att den typen av kranar har många fördelar i städer. Finns i diverse olika utföranden och märken.

Självresande Tornkranar

Självresande tornkranar är lämpliga för arbeten där man har lite plats samt behöver flytta ofta. Infrastruktur, grundarbeten är vanliga arbetsplatser där man använder självresande tornkranar. De kan fraktas på släp samt monteras på boggie och dras efter en trailerdragare.

Vill du veta mer om lyft och tunghantering?