Skip to main content

Hyra byggkran

Våra maskiner

Behöver ni hyra byggkran? I mer än 60 år har vi förmedlat och hanterat mobilkranar, tornkranar och kranbilar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.

Mobilkranar

Våra mobilkranar sträcker sig från 5 ton och uppåt i lyftkapacitet.

Tornkranar

Våra tornkranar, eller byggkranar som de populärt kallas, finns i många olika storlekar och utföranden för att passa alla typer av uppdrag.

Mobila Tornkranar

Mobila tornkranar har en konstruktionsfördel av traditionella tornkranar samtidigt blir maskinerna lätta att förflytta för egen maskin. Smidig etablering gör att den typen av kranar har många fördelar i städer. Finns i diverse olika utföranden och märken.

Självresande Tornkranar

Självresande tornkranar är lämpliga för arbeten där man har lite plats samt behöver flytta ofta. Infrastruktur, grundarbeten är vanliga arbetsplatser där man använder självresande tornkranar. De kan fraktas på släp samt monteras på boggie och dras efter en trailerdragare.

Larvburna Kranar

Larvgående kranar kallas för många olika namn som till exempel bandare, larvare eller larvburna kranar. Oavsett namn så är deras främsta egenskap hög kapacitet. När kranen är uppriggad är den lätt att flytta på byggarbetsplatsen mellan till exempel olika faser eller områden.

Teleskoplastare

Lastarmaskiner kallas även för teleskoplastare eller lull. Smidiga att förflytta material på ett bygge, snöröja, schakta eller göra enklare lyftarbeten. Finns med fast bom ej runtomsvängande eller med teleskoperbar bom och runtomsvängande med stödben lik en mobilkran. Kan utrustas med olika tillbehör som kranarm, skopor, gafflar samt personkorgar.

Minikranar

Minikranar är kompakta, men kraftfulla lyftverktyg som erbjuder enastående mångsidighet och effektivitet för olika lyftapplikationer. Dessa innovativa maskiner är utformade för att hantera tunga lyft på platser där utrymmet är begränsat, vilket gör dem till ett oumbärligt verktyg inom bygg- och anläggningsindustrin, tillverkning, evenemangshantering och många andra områden.

 

 

Hyra byggkran – här finns vi

Våra städer

Hyra byggkran med BinSell

Vilken byggkran behöver ni?

BinSell har Stockholms bredaste sortiment av byggkranar: mobilkranar, fasta och bilburna tornkranar, kranbilar, teleskoptruckar och annat som hjälper oss att lyfta tunga saker högt ovan mark. Vi använder i huvudsak mobilkranar och byggkranar från Liebherr.

I dagsläget opererar vi strax över 100 mobilkranar och tornkranar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. För exceptionella fall har vi även ett brett nätverk, såväl nationellt som internationellt, för att försäkra att vi alltid har de rätta verktygen för jobbet. Våra maskiner tillhör branschens modernaste med en genomsnittsålder på inte mer än ett par år.

Hyra byggkran med hög kvalitet

Kvitto på kvalitet och omtanke om miljön

BinSell i Stockholm är certifierat enligt ISO-standarderna ISO 9001 och ISO 14001. Globalt erkänd certifiering ISO 9001 är ett bevis på vårt kvalitetsfokus vilket ger våra kunder ett kvitto på att vi kan garantera kvaliteten på våra tjänster.

Hyra byggkran?

Vill du veta mer om våra maskiner?