Skip to main content

Lyftkran Stockholm

BinSell i Stockholm

I behov av en lyftkran i Stockholm? Då har du kommit rätt. BinSell har nämligen Stockholms bredaste sortiment av mobilkranar, fasta och bilburna tornkranar, kranbilar, teleskoptruckar och annat som hjälper oss att lyfta tunga saker högt ovan mark.

Lyftkran i Stockholm med BinSell

Uppfyller dina lyftbehov

För närvarande opererar vi strax över 100 mobilkranar och tornkranar i Stockholm med omnejd. Har du speciella önskemål? Vi har ett brett nätverk, såväl nationellt som internationellt, som gör att vi alltid har de rätta verktygen för jobbet.

BinSells maskiner och lyftkranar tillhör marknadens modernaste som i regel har en genomsnittsålder på inte mer än ett par år. Därför använder vi i huvudsak mobilkranar och byggkranar från Liebherr.

Mobilkranar

Våra mobilkranar sträcker sig från 5 ton och uppåt i lyftkapacitet.

Tornkranar

Våra tornkranar, eller byggkranar som de populärt kallas, finns i många olika storlekar och utföranden för att passa alla typer av uppdrag.

Mobila Tornkranar

Mobila tornkranar har en konstruktionsfördel av traditionella tornkranar samtidigt blir maskinerna lätta att förflytta för egen maskin. Smidig etablering gör att den typen av kranar har många fördelar i städer. Finns i diverse olika utföranden och märken.

Självresande Tornkranar

Självresande tornkranar är lämpliga för arbeten där man har lite plats samt behöver flytta ofta. Infrastruktur, grundarbeten är vanliga arbetsplatser där man använder självresande tornkranar. De kan fraktas på släp samt monteras på boggie och dras efter en trailerdragare.

Larvburna Kranar

Larvgående kranar kallas för många olika namn som till exempel bandare, larvare eller larvburna kranar. Oavsett namn så är deras främsta egenskap hög kapacitet. När kranen är uppriggad är den lätt att flytta på byggarbetsplatsen mellan till exempel olika faser eller områden.

Kranbilar

Kranbilar kombinerar lyftkraft med transportförmåga och fyller därför en viktig funktion för att forsla ut och placera tunga föremål.

Vill du veta mer om våra lyftkranar i Stockholm?