Skip to main content

Lyftkran Göteborg

BinSell i Göteborg

Vi har den lyftkran i Göteborg som du behöver. Tornkranar, mobila tornkranar, självresande tornkranar och larvburna kranar – BinSell erbjuder ett brett sortiment av lyftkranar i Göteborg med omnejd. Varje gång ni måste lyfta tungt finns vi där och gör det möjligt.

Lyftkran i Göteborg med BinSell

Vilken lyftkran behöver ni?

Tack vare vårt breda sortiment av lyftkranar i Göteborg kan ta fram en maskin som uppfyller era unika behov. Genom vårt breda nätverk i Sverige och utomlands kan vi möta även de mest utmanande önskemål.

Eftersom vi i huvudsak använder oss av Liebherr kan ni känna er trygga med att ni får moderna maskiner och lyftkranar i Göteborg som är av bästa sort.

Tornkranar

Våra tornkranar, eller byggkranar som de populärt kallas, finns i många olika storlekar och utföranden för att passa alla typer av uppdrag.

Mobila Tornkranar

Mobila tornkranar har en konstruktionsfördel av traditionella tornkranar samtidigt blir maskinerna lätta att förflytta för egen maskin. Smidig etablering gör att den typen av kranar har många fördelar i städer. Finns i diverse olika utföranden och märken.

Självresande Tornkranar

Självresande tornkranar är lämpliga för arbeten där man har lite plats samt behöver flytta ofta. Infrastruktur, grundarbeten är vanliga arbetsplatser där man använder självresande tornkranar. De kan fraktas på släp samt monteras på boggie och dras efter en trailerdragare.

Larvburna Kranar

Larvgående kranar kallas för många olika namn som till exempel bandare, larvare eller larvburna kranar. Oavsett namn så är deras främsta egenskap hög kapacitet. När kranen är uppriggad är den lätt att flytta på byggarbetsplatsen mellan till exempel olika faser eller områden.

Vill du veta mer om våra lyftkranar i Göteborg?