Skip to main content

Mobilkran Stockholm

Mobilkranar

Vi erbjuder mobilkranar i Stockholm som sträcker sig från 5 ton och uppåt i lyftkapacitet. Klicka på en mobilkran i listan nedan för att få tillgång till detaljerad information såsom lyftdiagram, mått, bilder samt andra tekniska specifikationer.

Har du frågor om våra mobilkranar i Stockholm? Kontakta oss så levererar vi den mobilkran som passar era behov.

Våra mobilkranar

En av dom minsta 3-axliga mobilkranarna i sin klass, snabb på vägen och extremt manövrerbar off-road.

Läs mer

Liebherr LTC1050 mobilkran är en väldigt kompakt maskin utrustad med den karakteristiska höjbara förar- och kranhytten.

Läs mer

Treaxlade LTM1055 tillhör klassens mest kraftfulla mobilkran. En mobilkran som sätter en ny nivå med sin banbrytande teknik.

Läs mer

Sexhjulsdrift och -styrning tillsammans med en maximal lyftkapacitet om 60 ton möjliggör snabb etablering av ordentlig lyftkraft.

Läs mer

VARIOballast, samt VARIObase gör att kranen kan sättas ihop på trånga ställen, men erbjuda bra kapacitet där 100t mobilkran är för stor men 60t är för liten.

LTM1100-5.2 är en kompakt femaxlig mobilkran. Liebherr LTM1100-5.2 är en trotjänare som erbjuder 100 ton maximal lyftkapacitet.

Läs mer

LTM 1130-5.1 mobilkran erbjuder ett variabelt bomsystem med enastående lastkapacitet. Med innovativ teknik är den flexibel och ekonomisk att använda.

Läs mer

Tadano ATF130 G5 är en smidig femaxlig maskin som lämpar sig bra för mindre prefabarbeten men är även smidig i trånga utrymmen med hjälpstyrning på alla axlar.

Läs mer

Den femaxlade mobilkranen LTM1220 är konstruerad för maximal lyftkapacitet. Bakaxelstyrning erbjuder sex olika styrprogram för smidig manövrering.

Läs mer

En terränggående mobilkran med styrning på alla axlar och dubbla motorer. Diverse jibbkombinationer gör den perfekt för jobb på hög höjd såväl som för krävande lyft.

Läs mer

Den sexaxlade LTM1250 är en av de smidigaste mobilkranarna i klassen. I vertikal ställning kan den 72 m. långa teleskopbommen lyfta 14 ton.

Läs mer

LTM1300 6.2 kan användas till många olika typer av uppdrag med sin 78 meter långa teleskopbom och många olika jibbmöjligheter som kan förlänga bommen med upp till 70 meter.

Läs mer

LTM1350 6.1 kan brukas till många olika typer av uppdrag med sin 70 meter långa teleskopbom. Dessutom finns olika jibbmöjligheter till mobilkranen som kan förlänga bommen med upp till 78 meter.

Läs mer

Liebherr LTM1450-8.1 med VarioBallast och VarioBase. Kranen är utrustad med Single Engine EcoMode

Single engine ECOdrive, VARIOballast variabel motviktsradie, VARIObase variabla stödben, 700tons kapacitet på en 8axlig maskin. Liebherr ligger i framkant när det gäller utveckling, LTM1650 är inget undantag. LTM1650 är upp till 50% starkare än sin föregångare sett till antal axlar