Comansa 21 LC 1050

Comansa 21LC 1050

Comansa 21 LC 1050 är en s.k. flattoppmodell vilket är en fördel vid montage samt där det finns många kranar som skall samspela på samma arbetsplats. Den är först och främst tänkt för tungindustri eller byggprojekt med tung prefab. Olika versioner erbjuder maxkapacitet på mellan 25-50t. I standardutförande har man möjlighet att välja armlängd på mellan 30-80m med 5-meters steg. en specialversion finns även med 85m arm.

Lyftkapacitet: 25-50t
Armlängd: 80 (85) m

Produktblad

Våra maskiner

BinSell har Stockholms bredaste sortiment av mobilkranar, fasta och bilburna tornkranar, kranbilar, teleskoptruckar och annat som hjälper oss att lyfta tunga saker högt ovan mark. Vi använder i huvudsak mobilkranar och byggkranar från Liebherr.

Våra maskiner idag

I dagsläget opererar vi strax över 100 mobilkranar och tornkranar i Stockholm med omnejd. För exceptionella fall har vi även ett brett nätverk, såväl nationellt som internationellt, för att försäkra att vi alltid har de rätta verktygen för jobbet.

Våra maskiner tillhör branschens modernaste med en genomsnittsålder på inte mer än ett par år.

Se detaljerad maskininformation

Till vänster kan ni se maskinerna per kategori och för varje maskin kan ni enkelt få tillgång till bilder, lyftdiagram och mått.

Kontakta oss

Bli kontaktad

Vill du veta mer om Stockholms främsta leverantör av lyfttjänster och tunghantering?