Skip to main content

Mobilkran

Liebherr LTM1450-8.1

Lyftkapacitet: 450 ton
Bomlängd: 85 m
Jibblängd: 84m
Vikt: 47-72 ton
Motoreffekt: 505 kW single engine EcoMode
Drift/styrning: 16 x 8 x 16

Kraftfull prestanda och imponerande kapacitet

Liebherr LTM 1450 är en mobilkran som imponerar med sin kraftfulla prestanda och lyftkapacitet. Med en maxlast på upp till 450 ton är denna kran en pålitlig partner för tunga lyftuppdrag i olika industriella och byggmiljöer.

Avancerad teknik samt säkerhet

Liebherr LTM 1450 integrerar avancerad teknik liksom innovativa säkerhetsfunktioner för att säkerställa optimal effektivitet men även säkerhet under lyftoperationer. Med avancerade styrsystem och övervakningsfunktioner ger denna kran operatörerna kontroll och trygghet vid varje lyft.

Mångsidig användning samt flexibilitet

Denna mobilkran är utformad för att vara mångsidig samt flexibel för att möta olika kunders behov och projekt. Den kan enkelt anpassas med olika tillbehör samt konfigurationer för att passa olika lyftapplikationer, vilket gör den till ett mångsidigt verktyg för olika typer av lyftuppdrag.

Robust konstruktion samt hållbarhet

Liebherr LTM 1450 är byggd med en robust konstruktion samt högkvalitativa material för att klara av tuffa arbetsförhållanden och långvarig användning. Dess hållbara design minskar driftstopp och ökar produktiviteten, som följd ger det kunderna en pålitlig och effektiv lyftlösning.

Optimerad för användarvänlighet

Med fokus på användarvänlighet är Liebherr LTM 1450 designad för enkel användning och hantering även i krävande arbetsmiljöer. Dess intuitiva användargränssnitt och ergonomiska design ger operatörerna bekvämlighet och säkerhet under drift.

Miljö

Vidare är 450tonnare inte bara en mobilkran med imponerande prestanda samt kapacitet, den är också utformad med hänsyn till miljön. Genom användning av avancerade tekniker för bränsleeffektivitet och utsläppsreducering minskar den miljöpåverkan jämfört med äldre modeller. Dess hållbara design och användning av miljövänliga material bidrar till att minska kranens koldioxidavtryck. Liebherr strävar kontinuerligt efter att förbättra sina produkters miljöprestanda och LTM 1450 är inget undantag, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ för lyftarbeten.

Slutsats

Liebherr LTM 1450 är en mobilkran som levererar enastående prestanda, säkerhet och mångsidighet för att möta de mest utmanande lyftuppdragen. Med sin avancerade teknik, robusta konstruktion samt användarvänliga design är den det perfekta valet för kunder som kräver högkvalitativa lyftlösningar.

 

Mer Information maskinen hittar ni här: Mer info

 

 

 

Vill du veta mer om lyft och tunghantering?