Skip to main content

Lastarmaskin

Manitou 625

Lyftkapacitet: 2.5 ton
Maximal Höjd: 5.85 m
Totalvikt: 4800kg
Drift/styrning: 2 x 2

”Manitou 625” är en kraftfull och mångsidig terränggående lastarmaskin som erbjuder imponerande prestanda osamt mångsidighet. Den är utformad för att möta olika behov inom materialhantering och lastning. Med en imponerande lyftkapacitet och räckvidd kan Manitou 625 även hantera olika typer av laster och terräng med lätthet.

Denna teleskopare är utrustad med avancerade funktioner i syfte att bli ett pålitligt verktyg i olika arbetsmiljöer. Dess robusta konstruktion och terränggående egenskaper gör den idealisk för arbete på ojämnt underlag och i utmanande förhållanden exempelvis bära fram virke eller lossa material från lastbilar.

Lastarmaskinen är utformad med fokus på effektivitet och användarvänlighet. Dess ergonomiska design och intuitiva kontroller gör den lätt att använda samt ökar produktiviteten för användarna. Med sin kraftfulla motor och avancerade hydraulsystem kan den utföra uppgifter snabbt och effektivt.

Dessutom är Manitou 625 utrustad med modern teknik som bidrar till att optimera bränsleförbrukningen och minska utsläppen, vilket gör den både miljövänlig och ekonomisk att driva.

För att sammanfatta är Manitou 625 en pålitlig och kraftfull terränggående truck som erbjuder imponerande prestanda, mångsidighet och användarvänlighet för olika materialhanteringsbehov.

Ytterliggare information samt beskrivningar hittar ni här: Mer info hos tillverkaren

Vill du veta mer om lyft och tunghantering?