Skip to main content

Lastarmaskin

Magni RTH 6.25

Lyftkapacitet: 6 ton
Maximal Höjd: 25 m
Totalvikt: 18000kg
Drift/styrning: 2 x 2
Körhastighet: 40km/h

 

Beskrivning:

Magni 6.25 är en banbrytande lösning inom industriella lyftapplikationer som kombinerar imponerande kraft, precision och teknisk innovation för att möta och överträffa kraven i dagens industriella miljöer. Med en maximal lyftkapacitet på upp till [Ange här den exakta viktkapaciteten i ton eller kg] och en imponerande arbetsradie är Magni 6.25 utformad för att hantera även de mest utmanande lyftuppgifterna med lätthet och effektivitet.

En av de främsta fördelarna med Magni 6.25 är dess avancerade teknik som möjliggör enastående prestanda och precision. Den är utrustad med innovativa funktioner och system för att säkerställa smidiga och exakta lyftoperationer varje gång. Dessutom erbjuder den högsta säkerhetsstandarder för att skydda både operatörer och arbetsmiljön.

Lastarmaskinen är också känd för sin mångsidighet och anpassningsbarhet. Den kan användas i en mängd olika industriella tillämpningar, inklusive bygg- och anläggningsprojekt, tillverkning, lagerhantering och mer. Oavsett om det handlar om att lyfta tunga laster på höga höjder eller navigera genom trånga utrymmen, är Magni 6.25 redo att möta utmaningen.

Dessutom erbjuder Magni 6.25 enastående driftsekonomi och hållbarhet. Den är konstruerad med högkvalitativa material och komponenter som säkerställer långvarig prestanda och pålitlighet även under krävande förhållanden. Dess effektiva bränsleekonomi och minskade underhållsbehov gör den till en kostnadseffektiv lösning för företag som strävar efter att optimera sin verksamhet.

Slutligen, med sitt användarvänliga gränssnitt och intuitiva kontroller, är Magni 6.25 enkel att använda och underhålla. Dess ergonomiska design och avancerade teknologi gör det möjligt för operatörer att arbeta effektivt och säkert även under långa arbetspass.

Sammanfattning:

Sammanfattningsvis är Magni 6.25 den ultimata lösningen för industriella lyftbehov, som erbjuder enastående prestanda, mångsidighet samt driftsekonomi och hållbarhet. Utforska dess potential och ta din verksamhet till nya höjder med Magni 6.25.

 

Mer information finner ni här:  Mer info hos tillverkaren

Vill du veta mer om lyft och tunghantering?