Skip to main content

Mobilkran Uppsala

Mobilkranar

Om du efterfrågar en mobilkran i Uppsala är BinSell din naturliga partner. Vi erbjuder mobilkranar i Uppsala med varierande lyftkapacitet – från 5 ton och uppåt. Utforska alla våra mobilkransmodeller nedan och ta reda på detaljerad information såsom lyftdiagram, mått, bilder och andra tekniska specifikationer.

Har du frågor om våra mobilkranar i Uppsala? Kontakta oss så berättar vi mer!

Våra mobilkranar

En av dom minsta 3-axliga mobilkranarna i sin klass, snabb på vägen och extremt manövrerbar off-road.

Läs mer

Liebherr LTC1050 mobilkran är en väldigt kompakt maskin utrustad med den karakteristiska höjbara förar- och kranhytten.

Läs mer

Den treaxlade LTM1050 är klassens mest kraftfulla mobilkran. Denna kran sätter nya standarder med sin avancerade teknik.

Läs mer

Treaxlade LTM1055 tillhör klassens mest kraftfulla mobilkran. En mobilkran som sätter en ny nivå med sin banbrytande teknik.

Läs mer

Sexhjulsdrift och -styrning tillsammans med en maximal lyftkapacitet om 60 ton möjliggör snabb etablering av ordentlig lyftkraft.

Läs mer

LTM1100-5.2 är en kompakt femaxlig mobilkran. Liebherr LTM1100-5.2 är en trotjänare som erbjuder 100 ton maximal lyftkapacitet.

Läs mer

LTM 1130-5.1 mobilkran erbjuder ett variabelt bomsystem med enastående lastkapacitet. Med innovativ teknik är den flexibel och ekonomisk att använda.

Läs mer

Tadano ATF130 G5 är en smidig femaxlig maskin som lämpar sig bra för mindre prefabarbeten men är även smidig i trånga utrymmen med hjälpstyrning på alla axlar.

Läs mer

Den femaxlade mobilkranen LTM1220 är konstruerad för maximal lyftkapacitet. Bakaxelstyrning erbjuder sex olika styrprogram för smidig manövrering.

Läs mer

En terränggående mobilkran med styrning på alla axlar och dubbla motorer. Diverse jibbkombinationer gör den perfekt för jobb på hög höjd såväl som för krävande lyft.

Läs mer

Den sexaxlade LTM1250 är en av de smidigaste mobilkranarna i klassen. I vertikal ställning kan den 72 m. långa teleskopbommen lyfta 14 ton.

Läs mer

LTM1300 6.2 kan användas till många olika typer av uppdrag med sin 78 meter långa teleskopbom och många olika jibbmöjligheter som kan förlänga bommen med upp till 70 meter.

Läs mer

LTM1350 6.1 kan brukas till många olika typer av uppdrag med sin 70 meter långa teleskopbom. Dessutom finns olika jibbmöjligheter till mobilkranen som kan förlänga bommen med upp till 78 meter.

Läs mer

Klassens smidigaste mobilkran på sju axlar med aktiv styrning på bakaxlar. Precis som alla andra Liebherr-kranar är även denna användarvänlig och pålitlig i alla lägen.

Läs mer

LTM 1500-8.1 är utrustad med 84 meter teleskopbom, den längsta i världen i sitt slag. Upphängningen av jibben ökar lyftkapaciteten och utökar lyfthöjden till 145 meter och lyftradien till 108 meter.

Läs mer