Skip to main content

Mobilkran

Liebherr LTM1350 6.1

Lyftkapacitet: 350t
Bomlängd: 70m
Jibblängd: 10.5-78m
Vikt: 72t
Drift/styrning: 12 x 8 x 10

Kraftfull prestanda samt imponerande kapacitet

Liebherr LTM1350 mobilkran kombinerar imponerande prestanda med enastående lyftkapacitet för att möta diverse industriella och byggmässiga utmaningar. Med en maxlast på upp till 350 ton är denna mobilkran ett pålitligt val för både tunga och komplexa lyftuppdrag.

Avancerad teknik samt precision

Genom att integrera avancerad teknik liksom innovativa lösningar erbjuder Liebherr LTM 1350 mobilkran enastående precision och kontroll under lyftuppdrag. Den avancerade styrningen samt övervakningssystemen säkerställer optimal säkerhet och effektivitet vid varje lyft.

Mångsidig användning samt anpassningsbarhet

Liebherr LTM 1350 är utformad för mångsidig användning och kan anpassas med olika tillbehör och konfigurationer för att passa olika lyftuppdrag. Dess flexibilitet gör den till ett oumbärligt verktyg för olika typer av projekt och arbetsmiljöer. Som tillbehör kan nämnas superlift samt olika jibbkombinationer både fasta men även rörliga alternativ. Förutom det är kranen utrustad med Variobase, variabla stödbensmått

Miljövänlig teknologi för hållbarhet

Liebherr LTM 1350 mobilkran är inte bara kraftfull utan också miljövänlig. Genom användning av avancerade tekniker för bränsleeffektivitet samt utsläppsreglering minskar den sin miljöpåverkan. Dess hållbara design och användning av miljövänliga material bidrar till att minska dess koldioxidavtryck och stödjer en mer hållbar framtid.

Optimerad för användarvänlighet samt säkerhet

Med användarvänlig design och intuitiva kontroller erbjuder Liebherr LTM 1350 mobilkran enkelhet likaså bekvämlighet för operatörerna. Dess ergonomiska utformning och avancerade säkerhetsfunktioner säkerställer säker drift även under de mest krävande förhållandena.

Slutsats

Sammantaget är Liebherr LTM 1350 det perfekta valet för kunder som kräver en kraftfull, mångsidig men även miljövänlig lösning för sina kranarbeten. Med avancerad teknik, precision, hållbarhet och användarvänlighet erbjuder den enastående prestanda och tillförlitlighet för olika lyftuppdrag och är ett ledande val inom lyftindustrin.

 

Avslutningsvis mer läsning om modellen hittar ni här: Mer information

Vill du veta mer om lyft och tunghantering?