Skip to main content

Lediga tjänster

Om du tycker om utmaningar, att arbeta tillsammans med andra människor och vill ta ansvar för dina egna insatser är BinSell ett företag för dig! För att söka någon av våra lediga tjänster, vänligen fyll i formuläret nedan 

DJI_0004-300x225

Kontinuerlig utveckling

BinSell satsar stora resurser på kontinuerlig utbildning för att hela tiden förbättra och vidareutveckla säkerhetsrutinerna. Säkra arbetsmetoder kan endast uppnås med rätt utbildning och utrustning, och det har vi tagit fasta på.

Personalen är allt

Vår personal är det bästa vi har och detta märks bland våra prioriteringar. Ett uppdrag som inte kan utföras med kompromisslös säkerhet är inte värt att utföra.

Sök tjänst

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tornkransmontör

Arbetsuppgifter

Du kommer att få montera och demontera tornkranar, samt utföra service och reparationer på dem. Vi söker alltid händiga medarbetare som är intresserade av ett utmanande arbete och som inte är känslig för höjder. Då våra tornkranar sträcker sig upp till ca 90 meter och våra montage och demontage sker kontinuerligt under alla årstider så bör du inte vara känslig för väder o vind.

Beskrivning av kvalifikationer

Du bör vara tekniskt lagd och uppskatta lagarbete men även kunna jobba självständigt. Du bör vara nyfiken, drivande och inte rädd för att ta i när det behövs. Vi erbjuder ett spännande och annorlunda arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Meriterande kvalifikationer

  • B-körkort.
  • Svetskunskaper samt “Heta arbeten” är meriterande.
  • Säkra lyft.
  • Mast och Stolp intyg.
  • Erfarenhet av arbete på hög höjd.

Just nu har vi 2st lediga tjänster till kvalitetsmedvetna kranmontörer.

Kontaktperson: Niklas Schütt

Telefon: 070-927 85 36

E-post: niklas@binsell.se

Kranförare

Vi söker förare till både mobilkranar och tornkranar.

Kontaktperson: Leif Jansson

Telefon: 0709-278501

E-post: Leif@binsell.se

Tunghanterare

Arbetsuppgifter

Vi söker alltid medarbetare som är intresserade av att förflytta tunga föremål, från ett till 1000 ton, med hjälp av ingenjörskonst snarare än muskelkraft. Vi utgår ifrån våra egna lokaler i Länna, ungefär 20 minuter söder om Stockholm.

Beskrivning av kvalifikationer

Du bör vara tekniskt lagd och uppskatta lagarbete. För att möta våra kunders högt ställda krav så tror vi att du är nyfiken, drivande och inte rädd för att ta i när det behövs. Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete. Hos oss hinner du aldrig tröttna på ett och samma jobb.

Övriga kvalifikationer

  • B-körkort
  • Svetskunskaper samt “Heta arbeten” är meriterande
  • Obehindrad i det svenska språket

Kontaktperson: Hans Wulfert

Telefon: 08-722 85 12 / 0705-866 566
E-post: hans@binsell.se