Skip to main content

Minikran

Maeda 305

Lyftkapacitet: 2.98 ton
Maximal Höjd: 12.52 m
Totalvikt: 3900kg
Drift/styrning: Larvgående

Introduktion till Maeda 305

Maeda 305 representerar spetskompetens och tillförlitlighet inom mobilkranindustrin. Denna kompakta men kraftfulla kran är idealisk för en mängd olika lyftbehov och arbetsmiljöer.

Mångsidighet för Olika Projekt

Med en imponerande lyftkapacitet på upp till 4 ton och en maxhöjd på 15 meter är Maeda 305 en allt-i-ett-lösning för en rad projekt, från byggnadsarbete till underhållsuppdrag.

Smidig Manövrering och Precision

Den kompakta designen och de avancerade styrsystemen gör det möjligt för Maeda 305 att navigera genom trånga utrymmen med enastående precision, vilket ger ökad effektivitet och säkerhet.

Anpassningsbarhet för Olika Arbetsplatser

Med sin mångsidighet kan Maeda 305 enkelt anpassas för att möta kraven på olika arbetsplatser och ge en pålitlig prestanda även under de mest utmanande förhållandena.

Pålitlighet och Kvalitet

Maeda 305 är känt för sin pålitlighet och höga kvalitet, vilket gör den till ett föredraget val för entreprenörer och yrkesverksamma som kräver exceptionell prestanda och hållbarhet.

Avslutande Tankar

Sammanfattningsvis erbjuder Maeda 305 enastående prestanda, mångsidighet och tillförlitlighet för en rad olika projekt. Med sin kompakta design och avancerade funktioner är det en investering som ger resultat och möjliggör för projekt att nå nya höjder.

 

Produktblad

Vill du veta mer om lyft och tunghantering?