Tadano ATF130 G5

Tadano ATF130 G5

Tadano ATF130 G5 är en smidig femaxlig maskin som lämpar sig bra för mindre prefabarbeten men är även smidig i trånga utrymmen med hjälp styrning på alla axlar. god kapacitet på långa radien och lång bom gör att man når både långt och högt utan att använda förlängningar (jibb). skulle kapacitet mot förmodan inte vara tillräcklig finns diverse jibbkombinationer att montera för att nå maximalt.

Lyftkapacitet: 130t
Bomlängd: 60m
Jibblängd: 17m
Drift/styrning: 10 x 8 x 8

Produktblad

Våra maskiner

BinSell har Stockholms bredaste sortiment av mobilkranar, fasta och bilburna tornkranar, kranbilar, teleskoptruckar och annat som hjälper oss att lyfta tunga saker högt ovan mark. Vi använder i huvudsak mobilkranar och byggkranar från Liebherr.

Våra maskiner idag

I dagsläget opererar vi strax över 100 mobilkranar och tornkranar i Stockholm med omnejd. För exceptionella fall har vi även ett brett nätverk, såväl nationellt som internationellt, för att försäkra att vi alltid har de rätta verktygen för jobbet.

Våra maskiner tillhör branschens modernaste med en genomsnittsålder på inte mer än ett par år.

Se detaljerad maskininformation

Till vänster kan ni se maskinerna per kategori och för varje maskin kan ni enkelt få tillgång till bilder, lyftdiagram och mått.

Kontakta oss

Bli kontaktad

Vill du veta mer om Stockholms främsta leverantör av lyfttjänster och tunghantering?