Liebherr LTM1400-7.1

Liebherr LTM1400-7.1

LTM 1400-7.1

Klassens smidigaste mobilkran på sju axlar med aktiv styrning på bakaxlar. Precis som alla andra liebherr kranar är även denna användarvänlig och pålitlig i alla lägen. extrautrustad med kompakt superlift, 80 meter rörlig jibb och 2 extra spel.  Lyfthöjd upp till 122 meter och lyftradie på uppemot 92 meter. En maskin att räkna med när det gäller! perfekt för lyft av prefab eller vid till exempel krävande montage/demontage av tornkranar

Notera att diagrammen på sidan är bara några få exempel på en mängd olika kombinationer mellan olika tillbehör

Våra maskiner

BinSell har Stockholms bredaste sortiment av mobilkranar, fasta och bilburna tornkranar, kranbilar, teleskoptruckar och annat som hjälper oss att lyfta tunga saker högt ovan mark. Vi använder i huvudsak mobilkranar och byggkranar från Liebherr.

Våra maskiner idag

I dagsläget opererar vi strax över 100 mobilkranar och tornkranar i Stockholm med omnejd. För exceptionella fall har vi även ett brett nätverk, såväl nationellt som internationellt, för att försäkra att vi alltid har de rätta verktygen för jobbet.

Våra maskiner tillhör branschens modernaste med en genomsnittsålder på inte mer än ett par år.

Se detaljerad maskininformation

Till vänster kan ni se maskinerna per kategori och för varje maskin kan ni enkelt få tillgång till bilder, lyftdiagram och mått.

Kontakta oss

Bli kontaktad

Vill du veta mer om Stockholms främsta leverantör av lyfttjänster och tunghantering?