Liebherr LR1250

Liebherr LR1250

Larvburen LR1250 har enastående lyftkapacitet och mycket kompakta mått (bredd 3 m transport ). LIEBHERR bandgående kranar utmärker sig med överlägsen lyftkapacitet i de flesta konfigurationer. snabb och enkel montering , praktiska och kostnadseffektiva transporter, felxibla konfigurationer och toppmoderna elektroniska systemet, baserade på CANBUS-tekniken gör denna larvgående kran överlägsen för prefabmontage där man behöver mobilitet och viktkapacitet. Denna kran har även möjlighet att bära last med vissa konfigurationer och om markförhållandena tillåter det.

Liebherr LR1250 larvburen kran. bandgående 250t

larvburen kran 250t

Mer information

Lyftkapacitet: 250t
Bomlängd: 117m
Fast jibb: 26m
Rörlig jibb: 95m
Maximal kombination : 148m
Motoreffekt: 270kW
Motvikt: 82,3t/36t

Produktblad

Våra maskiner

BinSell har Stockholms bredaste sortiment av mobilkranar, fasta och bilburna tornkranar, kranbilar, teleskoptruckar och annat som hjälper oss att lyfta tunga saker högt ovan mark. Vi använder i huvudsak mobilkranar och byggkranar från Liebherr.

Våra maskiner idag

I dagsläget opererar vi strax över 100 mobilkranar och tornkranar i Stockholm med omnejd. För exceptionella fall har vi även ett brett nätverk, såväl nationellt som internationellt, för att försäkra att vi alltid har de rätta verktygen för jobbet.

Våra maskiner tillhör branschens modernaste med en genomsnittsålder på inte mer än ett par år.

Se detaljerad maskininformation

Till vänster kan ni se maskinerna per kategori och för varje maskin kan ni enkelt få tillgång till bilder, lyftdiagram och mått.

Kontakta oss

Bli kontaktad

Vill du veta mer om Stockholms främsta leverantör av lyfttjänster och tunghantering?