Liebherr 53K

Liebherr 53 K är anpassningsbar vad gäller radie och krokhöjd. Upp till 3 tornsektioner kan installeras med dess snabba klättringsutrustning. 
Det innebär att denna snabbresande kran lätt kan justeras till olika situationer med olika krokhöjder. Den passar utmärkt för mindre husmontage, grundmontage samt infrastruktur. Den 
kan transporteras på en trailer eller på en boggie kopplad till svängplattformen. Den monterar sedan smidigt sig själv utan andra maskiner. Den går också att montera med en mindre 
mobilkran för ytterligare tidsbesparing. 

Lyftkapacitet: 4200kg
Max Radie: 40m
Max Krokhöjd : 40m
Max Krokhöjd Vinklad Jibb: 50.3m

Produktblad

Våra maskiner

BinSell har Stockholms bredaste sortiment av mobilkranar, fasta och bilburna tornkranar, kranbilar, teleskoptruckar och annat som hjälper oss att lyfta tunga saker högt ovan mark. Vi använder i huvudsak mobilkranar och byggkranar från Liebherr.

Våra maskiner idag

I dagsläget opererar vi strax över 100 mobilkranar och tornkranar i Stockholm med omnejd. För exceptionella fall har vi även ett brett nätverk, såväl nationellt som internationellt, för att försäkra att vi alltid har de rätta verktygen för jobbet.

Våra maskiner tillhör branschens modernaste med en genomsnittsålder på inte mer än ett par år.

Se detaljerad maskininformation

Till vänster kan ni se maskinerna per kategori och för varje maskin kan ni enkelt få tillgång till bilder, lyftdiagram och mått.

Kontakta oss

Bli kontaktad

Vill du veta mer om Stockholms främsta leverantör av lyfttjänster och tunghantering?