Lediga tjänster

Om du tycker om utmaningar, att arbeta tillsammans med andra människor och vill ta ansvar för dina egna insatser är BinSell ett företag för dig! För att söka någon av våra lediga tjänster, vänligen använd någon av e-postadresserna nedan eller klicka här för att skicka en intresseanmälan!

 ________________________________________________________

Transportledare

BinSell har arbetat med uthyrning av mobilkranar och tornkranar samt tunghantering i Stockholm sedan 1951. Med erfarenhet, uppfinningsrikedom och branschens modernaste maskiner är vi en leverantör att lita på. Med ca 150 mobilkranar och tornkranar är vi Stockholms största leverantör av lyft. I över 65 år har vi arbetat med allt från villamontage till att sätta samman oljeraffinaderier och bygga broar. Vårt kontor finns i Länna, och nu expanderar vi och söker efter en

Transportledare

Arbetsbeskrivning
I vår verksamhet krävs mycket transporter för att verksamheten skall fungera smidigt. Allt är beroende av att utrustning och maskiner kommer från en plats till en annan i rätt tid.  Det är där du kommer in i bilden. Du samordnar dagligen våra behov av både interna transporter samt även transporter åt våra kunder. Du kommer att handha transporter lokalt i Stockholm, runt om i Sverige samt även i viss mån i Europa. Det innebär mycket kontakter med både egen personal samt åkerier och även myndigheter, du kommer bygga upp ett omfattande kontaktnät med tiden (eller om du redan har det). Många av våra transporter är specialtransporter som kan vara både tunga, långa och breda vilken kan vara en utmaning.

I tjänster ingår även ett visst mått av ekonomiskt ansvar exempelvis i form av uppföljning av kostnader etc.

 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du intresserad av logistik och tycker det är roligt att fundera på hur du kan planera dina transporter på ett effektivt sätt, både ekonomiskt och tidsmässigt samt inte minst miljömässigt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från transportbranschen eller byggbranschen men det viktigaste är din person. Du måste ha lätt att ta alla typer av människor och trivas med det!

B körkort och god datorvana är ett krav samt att svenska och engelska i både tal och skrift. Därtill är du stresstålig, noggrann och är kvick i tanken samt öppen för snabba förändringar. Det är meriterande om du behärskar tyska, har C körkort och vana av att arbeta som transportledare.

 

Vi erbjuder en delaktighet i ett väletablerat, stabilt och expansivt företag med möjlighet till mycket delaktighet och snabba beslutsvägar. Du kommer ha goda möjligheter att utvecklas och skräddarsy en egen roll här hos oss!
Intresserad och vill veta mer?

Kontakta personalansvarig Leif Jansson på +46 709278501 eller leif@binsell.se med frågor eller skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

_________________________________________________________

 

Tornkransmontör

IMG_71446364550430Flytt 6m kryss med mast helt

Arbetsuppgifter

Du kommer att få montera och demontera tornkranar, samt utföra service och reparationer på dem. Vi söker alltid händiga medarbetare som är intresserade av ett utmanande arbete och som inte är känslig för höjder. Då våra tornkranar sträcker sig upp till ca 90 meter och våra montage och demontage sker kontinuerligt under alla årstider så bör du inte vara känslig för väder o vind.

Beskrivning av kvalifikationer

Du bör vara tekniskt lagd och uppskatta lagarbete men även kunna jobba självständigt. Du bör vara nyfiken, drivande och inte rädd för att ta i när det behövs. Vi erbjuder ett spännande och annorlunda arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Meriterande kvalifikationer

  • B-körkort.
  • Svetskunskaper samt “Heta arbeten” är meriterande.
  • Säkra lyft.
  • Mast och Stolp intyg.
  • Erfarenhet av arbete på hög höjd.

Just nu har vi 2st lediga tjänster till kvalitetsmedvetna kranmontörer.

Kontaktperson: Niklas Schütt

Telefon: 070-927 85 36

E-post: niklas@binsell.se

 —————————————————————–

 

Kranförare

Samlyft trycktank

Vi söker förare till både mobilkranar och tornkranar.

Kontaktperson: Leif Jansson

Telefon: 0709-278501

E-post: Leif@binsell.se

 —————————————————————–

 

Tunghanterare

IMAG0319Montage rulltrappor

Arbetsuppgifter

Vi söker alltid medarbetare som är intresserade av att förflytta tunga föremål, från ett till 1000 ton, med hjälp av ingenjörskonst snarare än muskelkraft. Vi utgår ifrån våra egna lokaler i Länna, ungefär 20 minuter söder om Stockholm.

Beskrivning av kvalifikationer

Du bör vara tekniskt lagd och uppskatta lagarbete. För att möta våra kunders högt ställda krav så tror vi att du är nyfiken, drivande och inte rädd för att ta i när det behövs. Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete. Hos oss hinner du aldrig tröttna på ett och samma jobb.

Övriga kvalifikationer

  • B-körkort
  • Svetskunskaper samt “Heta arbeten” är meriterande
  • Obehindrad i det svenska språket

Kontaktperson: Hans Wulfert

Telefon: 08-722 85 12 / 0705-866 566

E-post: hans@binsell.se

Sök tjänst

Bifoga CV: